LANSARE

 

Dupa o pauza concertistica de peste un an, timp in care s-a lucrat la un nou material, Alternosfera revine la inceputul anului 2019 cu un nou album. Acesta va fi cel de-al VI-lea material discografic si este prilejuit de aniversarea a 20 de ani de la infiintarea trupei. Concertul de lansare va avea loc la Arenele Romane din Bucuresti (cort incalzit), pe 22 februarie 2019, de la ora 20.00. 

Videoclipul primului single de pe viitorul album, Lucis, a fost deja publicat, piesa fiind un “remake alternosferic” al Luceafarului eminescian.

Bilete pe iabilet.ro

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by Radio Guerrilla

AS-2019-Arene-PHAE_4000.jpg
 

LUCIS

Dupa o pauza concertistica de un an, trupa Alternosfera revine cu un nou single. Piesa Lucis se va regasi pe urmatorul album ce va fi lansat la inceputul anului 2019. 

Primul single de pe viitorul album al trupei a fost scris in primavara acestui an si este o reinterpretare a Luceafarului eminescian. Ideea unui “remake alternosferic” al poemului scris de „domnul Mihai” a aparut in timp ce se lucra la aceasta piesa. 

Videoclipul a fost realizat in colaborare cu cineastul Veaceslav Cebotari, iar marea partea a filmarilor au avut loc intr-un buncar autentic din Chisinau, construit in perioada sovietica, dupa al doilea razboi mondial.  

SITE | STORE

Pentru o mai buna comunicare cu publicul, trupa Alternosfera isi relanseaza pagina web – www.alternosfera.com, dupa ce aceasta a fost inchisa o lunga perioada de timp. 

De asemenea, in urma numeroaselor solicitari pe care le-a primit trupa in ultimii ani legate de achizitionarea onlie a produselor din Merch-ul oficial Alternosfera, odata cu relansarea site-ului, acest lucru este posibil. La sectiunea Merch, pe alternosfera.com, se gaseste o gama larga de produse marca AS. 

#ALTERNOSFERATECHEAMA