POSTCRIPTUM

 
POSTER_AS_FACEBOOK.jpg

După un turneu de promovare a albumului Arhitectul din Babel și Concertul Aniversar 20 de ani, Alternosfera revine la București pe 13 decembrie cu un mare concert la Romexpo, Postscriptum din Babel. Pentru acest eveniment organizatorii promit o producție specială, cu sunet de calitate, lumini și proiecții video, iar trupa vine cu un program extins. Primele 500 de bilete au preț special.

Bilete: www.iabilet.ro/bilete-concert-alternosfera-la-romexpo-postscriptum-din-babel-45787/

Biletele se pun în vânzare pe iabilet.ro și în rețeaua iabilet la următoarele prețuri:

- Earlybird - primele 500 de bilete - Acces General 69 lei, Golden Circle 109 lei (în fața scenei). VIP

139 lei (pe platformă la înălțime, cu bar dedicat);

- Presale - Acces General 89 lei, Golden Circle 129 lei, VIP 159 lei;

- La intrare - Acces General 100 lei, Golden Circle 150 lei, VIP 180 lei;

Zona Golden Circle se află în fața scenei și este limitată la 700 de bilete. Zona VIP se află la înaltimea de 2 metri, pe o platformă și are bar dedicat. Fanii din zona VIP vor primi câte un Gift Pack. Show-ul are loc în Pavilionul A (Central) al Romexpo. La prețul tuturor biletelor se adaugă și comisionul de emitere bilet de 3 lei. Copiii sub 7 ani au accesul gratuit dacă sunt însoțiți de un părinte, posesor de bilet valabil.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro și în magazinele Flanco, Diverta, Cărturești, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet și pe terminalele Selfpay. Online, puteți plăti cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară.

Un eveniment BestMusic Live Concerts, E.Rent și Sphere Records powered by ROCK FM.

 

20 DE ANI

 

Concert aniversar 20 de ani | Arhitectul din Babel

Pe 13 iulie, la Arenele Romane din Bucuresti, Alternosfera te cheama la cel mai mare concert din istoria trupei. Evenimentul este prilejuit de aniversarea celor 20 de ani de la infiintare si face parte din Arhitectul din Babel Tour. 

Concertul va avea parte de o productie speciala, cu sunet, lumini si proiectii dedicate. Cu un program extins, baietii vor interpreta atat piese de pe noul album, cat si cantece consacrate din cei 20 de ani de Alternosfera. 

Albumul Arhitectul din Babel va fi disponibil la inceputul lunii iunie pe principalele platforme de download si streaming muzical. 

Primele 300 de bilete au pret special. 

Bucuresti, Aternosfera te cheama!  

Bilete pe iabilet.ro

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by Rock FM

13iulie_Poster.jpg
 

LANSARE

 

Alternosfera lanseaza un nou album pe 16 martie la Hala Moldova Film din Chisinau. 

Alternosfera revine la inceputul anului 2019 cu un nou album. Acesta va fi cel de-al VI-lea material discografic si este prilejuit de aniversarea a 20 de ani de la infiintarea trupei. La Chisinau, concertul de lansare va avea loc la Hala Moldova Film, pe 16 martie 2019, de la ora 20.00. 

Primele doua piese de pe urmatorul album, Lucis si Fantanile, au fost deja lansate insotite de videoclip.

Biletele au urmatoarele preturi:

Early Bird (primele 200) – 250 lei;

Presale – 300 lei;

In ziua evenimentului – 400 lei (in limita locurilor disponibile). 

Biletele pot fi achizitionate online pe iTicket.md sau in punctele fizice de vanzare Iticket: 

- str. Puskin 5a (oficiul iTicket);
- bd. Stefan cel Mare 152, Teatrul National de Opera si Balet;
- str. Puskin 22 (Librarius);
- bd. Moscova 1/1 (Librarius);

- terminalele BPAY, RunPay si QiWi. 

AS 2019 Hala_00000.jpg
 

FANTANILE

Cu ocazia aniversarii a 20 de ani de la infiintare, Alternosfera lanseaza un nou videoclip. Piesa Fantanile este al doilea single publicat de pe urmatorul album si are drept scop promovarea filmului cu acelasi nume, o noua productie cinematografica din Republica Moldova ce va fi lansata anul viitor. 

Videoclipul piesei a fost filmat in luna octombrie a acestui an si contine scene din film. Fantanile este o drama de mediu metraj, in regia lui Radu Zaporojan. Imaginea este semnata de Veaceslav Cebotari, care este si producatorul filmului, iar scenariul ii apartine Marianei Starciuc. Muzica filmului este compusa si orchestrata de Alternosfera. 

Filmul Fantanile este o productie Diametral Film, P&P Studio, Moldova-Film, Pascaru Pproductions, AS 511 LAB, e-Cont si este sprijinit de CNC Moldova. 

Cel de-al VI-lea album Alternosfera va fi lansat la inceputul anului 2019, iar primul concert de lansare anuntat va avea loc pe 22 februarie la Arenele Romane din Bucuresti. 

LANSARE

 

Dupa o pauza concertistica de peste un an, timp in care s-a lucrat la un nou material, Alternosfera revine la inceputul anului 2019 cu un nou album. Acesta va fi cel de-al VI-lea material discografic si este prilejuit de aniversarea a 20 de ani de la infiintarea trupei. Concertul de lansare va avea loc la Arenele Romane din Bucuresti (cort incalzit), pe 22 februarie 2019, de la ora 20.00. 

Videoclipul primului single de pe viitorul album, Lucis, a fost deja publicat, piesa fiind un “remake alternosferic” al Luceafarului eminescian.

Bilete pe iabilet.ro

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by Radio Guerrilla

AS-2019-Arene-PHAE_4000.jpg
 

LUCIS

Dupa o pauza concertistica de un an, trupa Alternosfera revine cu un nou single. Piesa Lucis se va regasi pe urmatorul album ce va fi lansat la inceputul anului 2019. 

Primul single de pe viitorul album al trupei a fost scris in primavara acestui an si este o reinterpretare a Luceafarului eminescian. Ideea unui “remake alternosferic” al poemului scris de „domnul Mihai” a aparut in timp ce se lucra la aceasta piesa. 

Videoclipul a fost realizat in colaborare cu cineastul Veaceslav Cebotari, iar marea partea a filmarilor au avut loc intr-un buncar autentic din Chisinau, construit in perioada sovietica, dupa al doilea razboi mondial.  

SITE | STORE

Pentru o mai buna comunicare cu publicul, trupa Alternosfera isi relanseaza pagina web – www.alternosfera.com, dupa ce aceasta a fost inchisa o lunga perioada de timp. 

De asemenea, in urma numeroaselor solicitari pe care le-a primit trupa in ultimii ani legate de achizitionarea onlie a produselor din Merch-ul oficial Alternosfera, odata cu relansarea site-ului, acest lucru este posibil. La sectiunea Merch, pe alternosfera.com, se gaseste o gama larga de produse marca AS. 

#ALTERNOSFERATECHEAMA